våre tjenester

Totalleverandør innen profilklær og profilering til din bedrift

profilklær

Profilklær

Styrk din bedriftsprofil ved å velge profilklær som beskriver hva du gjør og hvor du jobber. Profilklær kan brukes til kampanjer, arrangementer eller som fritidsklær for dine ansatte. Profilklær fungerer som reklamebærer, der de ansatte deler bedriftens merkevare gjennom dagens gjøremål. Kle opp dine ansatte i stilig profilklær, de aller fleste vil være stolte bærere av merkevaren til arbeidsplassen sin.

  • T-skjorter, genser, jakker, skjorter, fleece, pique, softshell, caps, bukser, treningstøy, langrennsklær, sykkelbekledning, vester m.m

giveaways

Giveaways / Reklameartikler

I et hav av muligheter til å sette din firmalogo på, vet vi hvilket produkt som vil gi deg best effekt og oppnå resultater. En gjennomtenkt reklameartikkel kan skape positivitet for din bedrift.

  • Refleks, sukkertøy, handlenett, nøkkelring, nøkkelbånd, biladapter, drikkerflasker m.m

firmagaver

Firmagaver

Relasjonsbygging styrkes ved firmagaver. Det viser dine
kunder, leverandører og ansatte omtanke og oppmerksomhet. Det kan være en ryggsekk med noe godt innhold til påsken eller en matgave til jul.

  • Matgaver, håndklær, vaser, gavesett, sekk, førstehjelp, glass, pledd, kniver m.m

trykksaker

Trykksaker

Det er fortsatt viktig å være synlig på trykk! Folk vil fortsatt ha noe i hendene de kan bla i, og behovet for å skille seg ut med riktig papir, design og trykkmetode er viktigere enn noen gang. Vi både designer og trykker i små og store opplag.

  • Flyer, brosjyre, magasin, bøker, visittkort, plakater, medlemsblader, klistremerker, konvolutter, rapporter m.m

arbeidsklær

Arbeidsklær

Vi kan tilby et stort utvalg av arbeidsklær for håndverkere, servicenæringen og industrien. Vi kan føre lager på kundens produkter å trykke på logo mens dere venter.

  • Yrkesklær, varselklær, håndverkerklær og serviceklær m.m

messeutstyr

Messeutstyr / Event

Gjør din bedrift synlig overalt. Utenfor med flagg, beachflagg og bannere. Innendørs med rollups, popup vegg og standbord. Vi leverer komplett pakke til neste event.

  • Websider, kampanjesider, e-postmarkedsføring, søkeoptimalisering, googleannonsering m.m

grafisk design

Grafisk design

Vi designer logoer og utformer helhetlige visuelle profiler og designmanualer. Alt fra annonser, flyere til større magasinproduksjon. En oppdatert visuell profil på din bedrift vekker tillit og skiller dere ut blant konkurrentene.

  • Logodesign, flyere, designmanualer, annonser, design for web m.m

digital markedsføring

Digital markedsføring

Tidene forandrer seg å det gjør behovet for å styrke posisjonen sin digitalt også. Vi vet hvilken kanaler som kan styrke din bedrift digitalt.

  • Websider, kampanjesider, e-postmarkedsføring, søkeoptimalisering, googleannonsering m.m

Vi merker dine produkter med din logo!

Alt fra trykk på t-skjorter til trykk på kaffekopper. Vi tilbyr transfertrykk, brodering og gravering.

Vi lager skreddersydd nettportal for din bedrift!

En nettportal kan inneholde alt din bedrift trenger innen profilering, der de ansatte kan gå inn å bestille arbeidsklær, kulepenner, rollups eller visittkort med din firmaprofil direkte, tidsbesparende og effektivt!